Ibland undrar jag!

Det finns en fråga som många ställt sig. Vad är meningen med livet? Den frågan har jag alltid funderat över. Som jag skrev i ett av mina första inlägg så är ju allt bara en cirkel. Man föds naken och i behov av blöjor. När man dör så gör man det i blöjor om man fått levt ett långt liv. Är det så det ska vara? Födas, fortplanta sig och sedan dö? Har länge funderat vilka avtryck jag kommer att göra på denna jord. Jag vet att jag har aldrig varit den människan som folk kommer att komma ihåg. Självklart hoppas jag att mina barn kommer ihåg mig när jag dör. Men sen då? Vad har jag gjort för att bli ihågkommen för? Inget. Absolut inget! Men en sak är helt säkert. Jag kommer inte att dö i en blöja.

Men vissa kommer tyvärr ihåg mig för fel saker. Satt och scrollade ner bland flera av mina vänners gamla statusar på face häromdagen. Jag har ju inte varit där så mycket på slutet. Jag har blivit kallad för skitstövel två gånger av två olika "vänner" den senaste månaden. Dom tycker säkert det är befogat, men jag skulle gärna kunna ta ett snack med dessa personer och reda ut vad jag har gjort. Sånt kommer folk i alla fall ihåg mig om. Är det något jag inte vill bli ihågkommen för så är det som en skitstövel. Jag har alltid trott mig göra rätt, har alltid velat göra rätt och aldrig velat såra någon. Jag blev riktigt ledsen och sårad när man läser sådant. Varför inte ta kontakt med mig och diskutera? Jag har mina misstankar vad jag gjort, men jag tänker inte sitta och prata om mitt privatliv helt öppet som dom tydligen tycker jag borde. Sen att jag kanske öppnade käften lite för mycket på för hög volym när jag informerade just om det, det tycker jag att man kan ta.


Sen har jag fått reda på att flera av mina kollegor har pratat bakom ryggen på mig. Visst, jag försöker skämta bort det och försöker låssas som det gör detsamma. Men ibland så går det bara inte. Va FAAN, var ärlig och tala om för mig hur fan jag ska göra!!!


Just nu så går ingenting i mitt liv så som jag vill. Varför? Missförstår jag massor? Är jag missförstådd? Är jag inte tillräckligt ärlig och rak? Herregud! Hur ärlig ska jag vara? Eller är det det som är felet? Är jag för ärlig, säger vad jag tycker och står för det? Jag försöker bara vara mig själv. Försöker visa vilken person jag är. Jag tänker inte försöka vara någon djävla skådespelare som försöker försköna mig själv. Ta mig för den jag är och passar inte det så är det så. Ni kommer bara aldrig att fatta vilken underbar bekantskap Ni precis missade.


Nä, nu tänker jag unna mig själv en rygg tatuering som jag funderat på ett tag. Ingen som ser den kommer att fatta vad den symboliserar förutom jag. Men den symboliserar dom 5 absolut viktigaste punkterna i mitt liv. Och Saila, det var inte mycket som blev kvar från ursprungsidén. Men lite kommer du att känna igen från dina teckningar. Tack än en gång för hjälpen.


RSS 2.0