Jättetråkigt besked.

När jag träffar en person så brukar jag kunna känna rätt så fort om det är en bra människa eller inte. Det händer att jag har fel, men väldigt ofta har jag haft rätt. För ett tag sedan så träffade jag en person som jag gillade. Vi har haft mycket kul och trevligt ihop. Men igår så fick jag kastat i ansiktet att den här personen inte var den jag trodde. Borde ha fattat det här redan för ett bra tag sedan. Men så är det väl med allt här i livet. Nu tänker jag tänka mig för innan jag öppnar mig och visar mina innersta tankar. Jag har andra vänner som står mig fruktansvärt nära och det är där jag tänker lägga mer kraft på. Har tyvärr haft för lite tid att umgås med några av dom, men nu blev det lite tid över så att säga.

Mer tråkigheter. Jag ska jobba över jul. Har långpass både på julafton och på juldagen. Men vad fan, tjänar ju stora pengar. Haha som Ni säkert förstår. IRONI… Stora pengar? Eller hur!

Talade med min mor om det och jag gjorde tyvärr henne besviken när jag berättade det. Jag sa även att jag inte kommer att komma förbi efter jobbet heller. Kommer att vara hur trött som helst ju. Klockan kommer att ringa vid 04:00 båda dagarna så jag hoppar över släkten. Kommer "bara att vara" så att säga. Barnen firar jul hos sin mor så jag kommer att ha lägenheten för mig själv. Jobba sig igenom julen är tanken. Kommer att bli en jobbig jul av flera orsaker. Men det löser sig. Har inte pyntat än. Kommer inte att göra det heller.


Men nu till lite roligare saker. Nyårsafton står och knackar på dörren. Man ska ju fira det säger dom. Så som det ser ut just nu så är jag ledig och kommer förmodligen att umgås med en tokig Falubo. Men jag ska nog överleva det också. Haha ja, det vet jag kommer att bli en riktigt bra kväll.


Mer roliga saker. Pratade med min underbara syster igår. Åh det var så länge sedan senast. Det är alltid kul att träffa henne och snacka skit. Var på Peace & Love caféet och fikade med henne. Så skön och avslappnad härlig miljö där. Var så skönt att kunna prata ut helt om hur jag mår och känner. Tänker inte låta det gå så här lång tid igen innan vi träffas igen. Gillar verkligen den avslappnade attityden vi har till varandra. Kan alltid berätta mina tankar till henne och på något sätt så får hon mig alltid att le och skratta. Hur djävla nere och slut jag än är. Det är det bara hon ett fåtal till som klarar av. Men dom finns och dom vet om det. Tack för att Ni finns.

 

Kram till alla härliga människor därute.


Vilken helg!

Tja vad säger man. Bara kom att tänka på min helg.

Fredag: Åh var så socialt handikappad. Bara ville vara social. Träffa folk, ha kul men jag slutade ju för sjutton 18:24. Tio timmars arbetsdag plus ett möte med min närmsta chef. Hur pigg är man då? Nä, det blev ett par öl hemma tillsammans med sonen. Ja, han tog ingen öl. Han satt i sitt rum och spelade lite. Senare på kvällen så ringde en vän och vi snackade väl ett par timmar och drack på varsitt håll och snackade bl.a. om julbordet som skulle komma på lördag.


Lördag: Hockey och julbord. Fan vad härligt. Hade hur kul som helst med mina vänner. Ja, då var dom vänner. Inte kollegor. Kollegor får dom vara på tisdag då jag är tillbaka till jobbet. Men jag har världens bästa kollegor/vänner. Skit samma att Leksand fick stryk. Vi nio som var på hockeyn hade hur kul som helst. Sen lika på julbordet. Sen att jag inte är riktigt säker på hur dom sista 15 minuterna var behöver vi väl inte ta nu :-)

Kommer ihåg att jag satt mig på golvet i bussen och att resan hem började. Sen så är det lite luckor här och där. Måste bero på åldern.


Söndag: Ja, vad är man efter ett julbord. Lite skakis var jag väl. Nu ville jag absolut inte träffa folk kan jag väl lätt säga. Så skönt att bara ligga i soffan och slökolla på tv-serien Nikita. Sen på kvällen så tog jag mig ett par glas vin av märket Tania. Så, jag fick tillbringa söndagen med två kvinnor. Åh vad värdelöst skrivet men jag är på det humöret just nu. Försök inte vara allvarlig med mig idag. Finns inte just nu.


Måndag: Ja, man är väl tvungen att ta igen saker man har struntat i under helgen. Disk t.ex. Kan säga att porslin och bestick var en bristvara innan jag diskade.


Nä, seriös är jag inte idag kan jag väl påstå. Då kanske man inte ska sätta sig ner och skriva i bloggen heller. Äh, vem bryr sig. Imorgon är det jobb igen. Möte igen. Då ska jag väl vara seriös hoppas jag.  Det ska handlas och livet rullar på. En dag äldre igen.


Hoppas Ni alla hade en underbar helg.


Kram


Julbord/firmafest?

Nu till helgen är det dags för skandaler och ett riktigt supande. Busschaufförerna ska ha julbord. På en LÖRDAG…Eller blir det firmafest? Öppet för skandaler då. Jag ska ju dit. Haha nä, bara skoja lite. Det kommer att bli ett lugnt och sansat julbord. Själv så drar jag på hockey i Leksand först innan vi drar vidare till julbordet. Ska bli kul. Var på julbord även förra året. Men då var det på en söndag. Det var ingen höjdare. Ja, jag är inte den som brukar springa på våra julbord. Har kanske varit på tre, fyra stycken dom senaste tio åren. Tröttnade efter ett år då jag gick på sex julbord på en månad tror jag det var. Sen var jag less. Men nu så ser jag fram emot det. Mycket bra initiativ av några kollegor som bestämde att vi skulle ladda upp med hockey först. Nu hade jag ytterligare suveräna alternativ att välja på, men jag kan inte klona mig hur gärna jag än vill. Får liksom försöka göra det bästa av situationen.

Fått ledigt från jobbet. Tack Nobina. Jag behöver verkligen den här tiden med gemenskap med mina vänner, kollegor och arbetskamrater.


I övrigt så har jag kommit in i ett stim med saker över öronen att göra. Har haft några härligt lugna dagar och fått umgåtts med Sandberg från Oxelösund. Eller ska vi säga Nyköping så alla vet vilken jag pratar om. Alltid lika kul när han kommer och hälsar på. Men nu dags att ramla tillbaka till verkligheten. Övertidsarbete igår, fackmöte ikväll, skademöte imorgon plus 10 timmars arbetsdag. Pust. Sen som sagt, julbord på lördag. Blir även det en lång, men förhoppningsvis, rolig dag.


Håller på att landa efter en mindre rolig månad. Har nu äntligen även fått tag på syster yster så äntligen så ska jag lura ut henne på en fika nästa vecka. Inget bestämt än så det hinner ju rinna bra mycket vatten under dom broarna, men kanske.


Jaha, vad ville jag säga med det här då? Absolut ingenting mer än att saker och ting rör på sig för mig och jag håller på att hitta tillbaka till verkligheten.


Sköt om Er där ute.


RSS 2.0