Piss och lågenergilampor!

Tillbaka till bloggen…

Javisst. Nu skriver jag igen. När och varför skriver jag? Alla Ni som följde min blogg förut vet att jag mådde för det mesta väldigt dåligt.


Nu är jag där igen. Tror jag använder bloggen som en katalysator. Att sätta mig ner vid tangentbordet och skriva lite gör att jag tappar bort lite av mig själv vilket kan vara så skönt.

Visst, nu mår jag piss igen men skit i det. Det är inte det jag ska skriva om. Men jag kan passa på att tacka mina vänner i min BF3 klan som har orkat med mitt spelande och min vilja att hela tiden ha någon av dem med ut och spela. Många timmars verklighetsflykt har det blivit. Sen även ett stort tack till en kvinnlig bekant som jag har haft lite kontakt med under den här tiden. Säger rätt saker och sms:ar rätt saker hela tiden. Tack.


Förlåt alla andra vänner för att jag har gått under jord, men orkade inte lyssna på alla. Vet att alla bara vill väl och det uppskattas oerhört. Men jag måste bearbeta mig själv just nu och jag vill göra det på mitt sätt.


Men till en annan sak nu…

Lågenergilampor. Min första lågenergilampa har nu gått sönder. Den höll i 10 år ungefär.  Väl spenderade 50 spänn. 5 kronor per år. Men nu kommer problemet.


Borlänge har ju dille på sopsortering. Kollade på Borlänge energi var sjutton jag skulle göra av lampan. Jag får ju för sjutton inte ens kasta vanliga lampor i hushållssoporna eller vid vår sopstation. Har lämnat dem till min mor som har en särskild behållare vid hennes sopstation för vanliga lampor. Men lågenergi då? Jo visst. Till återvinningscentralen ska dom eller till inköpsstället. Hmmm tror Ni Ica-maxi går på att jag köpt dem där när det står IKEA över hela lampan? Nä, det är nog bara att åka den där milen till fågelmyra och kasta den där. Kanske ska försöka se möjligheten att kasta massa andra saker också. Men ändå. Snälla Borlänge energi. Ge oss en särskild container att kasta skiten i vid våra sopstationer.

Är det bara jag som upplever det som ett problem eller är det fler som funderar?


Tack för den här gången. Nu kanske det blir fler inlägg.


Sköt om Er där ute. Jag kommer snart att krypa fram ur mitt skal och då djävlar ska Ni få tillbaka Eran Jörgen som Ni vill ha han. Puss och kram till alla på denna jord!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0